LINEWORKS STUDIO

we strive to design & build space that enrich the lives of the people who use them

PIZZA HUT (nanjing)

必胜客 (南京雨润中央商场店

在南京繁忙热闹的商场中创造一片宁和平静之地。作为YUM家族中的一员,PIZZA HUT雨润中央商场店的灵感源自于与南京的特有自然元素雨花石的融合,不仅聚焦于灵活的功能与布局,同时在淡化顾客传统的快餐化概念,并营造成一个低调奢华且宁静舒适的餐饮空间上寻求突破。通过LINEWORKS独特的设计风格令人眼前一亮。

To create a place of tranquility inside one of Nanjing’s most bustling shopping malls. As a member of the YUM family, the PIZZA HUT restaurant in Yurun Central Mall integrates the inspiration through the integration of Nanjing’s unique natural element, Rain-flower Stone. The design not only focuses on the flexible functions and layout, but also seeks a break through to dilute the traditional concept of fast food from customers and to creates a low-key luxury, quiet and comfortable dining space. The unique design style of LINEWORKS is a pleasant surprise.

蓝色花砖饰面的吧台,萃取自雨花石元素造型的环形木质吊灯和装饰镜,略显复古格调的皮革沙发,以及贯穿整体的古铜色金属装饰,在空间中成了最抢眼的墙饰。一楼宽敞的入口和通透的玻璃幕墙无不欢饮着往来宾客进入到这个迷人的空间,二楼雨花墙装饰的造型选取了长江南京段的局部水流造型,以增加整个空间的活跃感和灵动的气氛。

The blue-brick-finished bar counter, the circular wooden chandelier and decorative mirrors all extracted from the elements of the Rain-flower stone, the retro-styled leather sofa, and the bronze metal decoration throughout the whole space became the most eye-catching wall decoration in the restaurant. The expansive entrance on the ground floor and the floor-to-ceiling glass façade draws visitors into this space. The shape of the feature wall decoration on the second floor resembling from the local river shape of the Nanjing section of the Yangtze River enhances the vivid atmosphere of the entire space.

店中融入了各种不同的功能划分区域,以容纳180位顾客不同的需求。空间通过家具风格,灯光造型以及夸张的水磨石地面与黑白花砖交替拼接使每个区域都有其独特的氛围与感觉。对于享受舒适的顾客,空间中的圆桌区域拥有舒适的沙发和温馨的照明,营造出如家中客厅般的空间,适合小憩放松,舒展心情;而可拼接的方桌则适合团队顾客在这里一边享受美食,一边尽情工作。餐厅内无处不在的抛光古铜色及环形造型吊灯给空间添上一抹柔和亲密的气氛。

The PIZZA HUT inside Yurun Central Mall incorporates several distinct spots, accommodating a total of 180 guests. By using different furniture styles, lighting types, and most striking of all, alternate terrazzo with black and white tiling flooring, each area owns its unique ambiance and feeling. The comfy sofas and easy lighting in the round table area provide you with a home-from-home for respite and relaxation. The spliced square tables are ideal for groups customers, allowing them to enjoy the food while working at the same time. Throughout, the pendant lighting in burnished bronze and wooden lends an intimacy to this space.

聚焦于年轻,潮流与精致生活的国内年轻客流群体,PIZZA HUT雨润中央商场店的这次全新换装升级不仅保留了品牌对于设计风格的不断追求,优质丰富的餐品质量,更将成为都市生活中必不可少的灵感之源。

Targeted at a young, trendy and sophisticated local customers, the new PIZZA HUT venue maintains the brand’s reputation of stylish design, a variety of dishes with high qualities, and above all, a place of inspiration.


概况

COMPLETED: 2018 October

CLIENT: YUM CHINA

LOCATION: Nanjing

SIZE: 800 sqm

TEAM: Mike Chen,Lucky Lu

PHOTOGRAPHER: YUM CHINA

Next Post

Previous Post

© 2022 LINEWORKS STUDIO

Theme by Anders Norén